«Απαντάει» με γκολ ο 38χρονος Ρονάλντο και στέλνει το μήνυμα: «Λένε ότι τελείωσα, δεν είναι αλήθεια» - Βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 22:10 «Απαντάει» με γκολ ο 38χρονος Ρονάλντο και στέλνει το μήνυμα: «Λένε ότι τελείωσα, δεν είναι αλήθεια» - Βίντεο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη 9 γκολ στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και έχει μοιράσει 4 ασίστ στα παιχνίδια της Αλ Νασρ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι εδώ...

Ο σπουδαίος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής με τις 5 «Χρυσές Μπάλες» και τα 5 Champions League τον Φεβρουάριο του 2024 θα κλείσει τα 39 αλλά συνεχίζει να απολαμβάνει το παιχνίδι και να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diario Olé (@diario.ole)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diario Olé (@diario.ole)

Φέτος έχει ξεκινήσει φανταστικά στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας με την Αλ Νασρ. Είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 9 γκολ, έχει 4 ασίστ και η ομάδα του είναι στην 4η θέση.
Στο τελευταίο παιχνίδι με την Αλ Αχλί πέτυχε 2 από τα 4 γκολ της Αλ Νασρ και σκόραρε και μέσα στην πυκνή ομίχλη.

Στα 38 του δείχνει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή του στο γήπεδο και το δείχνει με τον τρόπο που πανηγυρίζει.

Πολλοί βιάστηκαν να τον τελειώσουν επειδή πήγε στη Σαουδική Αραβία αλλά εκείνος απάντησε μέτα το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του: «Λένε ότι τελείωσα. Δεν είναι αλήθεια.

Θα συνεχίσω να παίζω μέχρι τα πόδια μου να πουν: Κριστιάνο, τελείωσες.Έχω ακόμα πολλά. Ακόμα αγαπώ το ποδόσφαιρο, λατρεύω να σκοράρω. Εξακολουθώ να αγαπώ να κερδίζω παιχνίδια, τίτλους και τρόπαια. Νιώθω καλά, μπορώ ακόμα να βοηθήσω την ομάδα. Όλοι λένε ότι ο "Κριστιάνο τελείωσε, αλλά εγώ συνεχίζω».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να συνεχίσει να παίζει στην Αλ Νασρ σε ένα πολύ αναβαθμισμένο πρωτάθλημα και το καλοκαίρι στοχεύει σε διάκριση με την Εθνική Πορτογαλίας στο Euro της Γερμανίας.

πηγή: protothema.gr
 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση