Το χρηματικό ποσό που πήρε η Σάκκαρη με την κατάκτηση του τίτλου της Γουαδαλαχάρα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 14:16 Το χρηματικό ποσό που πήρε η Σάκκαρη με την κατάκτηση του τίτλου της Γουαδαλαχάρα
Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 (7-5, 6-3) σετ της Καρολάιν Ντολεχάιντ και κατέκτησε το 1000άρι τουρνουά της Γουαδαλαχάρα, ενώ παράλληλα εξασφάλισε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Η Μαρία Σάκκαρη είναι πρωταθλήτρια στη Γουαδαλαχάρα. 

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της Καρολάιν Ντολεχάιντ με 2-0 σετ (7-5, 6-3), και πανηγύρισε τον δεύτερο και σπουδαιότερο τίτλο της καριέρας της.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα ανέβει στο Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης ενώ βρίσκεται στο Νο.9 του race, από το Νο.16 που ήταν πριν την έναρξη της διοργάνωσης. 

Πλέον η 28χρονη αθλήτρια με την κατάκτηση της διοργάνωσης αναμένεται να εισπράξει το ποσό των 425.821 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν το συγκεκριμένο τουρνουά, το χρηματικό της έπαθλο για τη φετινή σεζόν ήταν 1.756.395 δολάρια (περίπου 1.65 εκατ ευρώ), ενώ συνολικά στην καριέρα της έχει κερδίσει 9.808.423 δολάρια (περίπου 9,2 εκατ. ευρώ).

Προς το παρόν η Σάκκαρη στρέφει την προσοχή της στο ασιατικό swing αφού την επόμενη εβδομάδα αγωνίζεται στο τουρνουά του Τόκιο.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση