«Αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό ο Κάρλος Καρβαλιάλ» γράφει το CNN Portugal

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023 23:47 «Αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό ο Κάρλος Καρβαλιάλ» γράφει το CNN Portugal Φωτογραφία: Intime

Για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ Ολυμπιακός γράφει το CNN Portugal, αναφέροντας πως ο Κάρλος Καρβαλιάλ αναμένεται να αντικαταστήσει τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι χωρίς ομάδα από το φινάλε της περασμένης σεζόν -όταν και αποχώρησε από τον πάγκο της Θέλτα– και σύμφωνα με το “CNN Portugal”, αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Ο Καρβαλιάλ -ο οποίος έχει προταθεί στους Πειραιώτες- έχει περάσει για λίγους μήνες από το ελληνικό πρωτάθλημα όταν αποτέλεσε τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης στο ξεκίνημα της σεζόν 2008/09.

Στο παρελθόν, ο Καρβαλιάλ έχει θητεύσει, επίσης, σε Αλ-Ουάχντα, Μπράγκα, Ρίο Αβε, Σουόνσι, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Μπασακσεχίρ, Μπεσίκτας, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Μαρίτιμο, Βιτόρια Σετούμπαλ, Μπέιρα Μαρ, Μπελενένσες, Λεϊσόες, Ντεσπορτίβο Αβες, Βιζέλα, Φρεαμούντε και Εσπίνιο.

Την ίδια στιγμή, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ετοιμάζεται να δώσει με τον Ολυμπιακό, αγώνα πρωταθλήματος στον Βόλο, αλλά όλα τα δημοσιεύματα τον βάζουν στην έξοδο από τον Ολυμπιακό. Όλα φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσουν μέσα στα ερχόμενα 24ωρα…

Να αναφέρουμε ότι ο 42χρονος Ισπανός προπονητής δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ματς του Πανθεσσαλικού. Σεδομένα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ντάνιελ Ποντένσε, που αποχώρησε με φορείο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου την περασμένη Πέμπτη στην ήττα από τη Φράιμπουργκ, αλλά και στον Στέφαν Γιόβετιτς που αποκόμισε πρόβλημα την παραμονή του αγώνα με τη γερμανική ομάδα.

Απόντες, επίσης λόγω τραυματισμού, είναι και οι Τζάσκον Πορόσο, Νικολάς Φρέιρε και Γκουστάβο Σκάρπα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση