Παναιτωλικός – Athens Kallithea 3-2: Ανατροπή στο φινάλε και προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 21:47 Παναιτωλικός – Athens Kallithea 3-2: Ανατροπή στο φινάλε και προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας

Η Athens Kallithea βρέθηκε πολύ κοντά σε μια μεγάλη νίκη στην έδρα του Παναιτωλικού, αλλά οι Αγρινιωτες πέτυχαν δυο γκολ στα τελευταία λεπτά, επικράτησαν με ανατροπή της αθηναϊκής ομάδας (3-2 ) και απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όλα θα κριθούν στη ρεβάνς, στο “Ελ Πάσο”. Η Athens Καλλιθέα κρατούσε τη νίκη στα… χέρια της μέχρι το 88’ (μπροστά στο σκορ με 2-1 μέσα στο Αγρίνιο), όμως με τρομερή ανατροπή ο Παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη 3-2, στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη βρέθηκε στο 50′ να προηγείται 2-0, με τα γκολ των Μουστακόπουλου (21’) και Ματίγια (50’), αλλά στη συνέχεια είχαμε την… αντεπίθεση των γηπεδούχων.

Η ομάδα του του Γιάννη Πετράκη κατάφερε να επιστρέψει από την… κόλαση και με τρία γκολ σε 28 λεπτά και με ένα απίστευτο φινάλε. Στο 62’ ο Μαυρίας μείωσε σε 2-1, στο 88’ ο Τορεχόν έφερε στο ματς στα ίσα, ενώ στο 90+1’ ο Καρέλης έδωσε τη νίκη στον Παναιτωλικό.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση