Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Δακρυγόνα και προσωρινή διακοπή στο ντέρμπι του βόλεϊ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 22:10 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Δακρυγόνα και προσωρινή διακοπή στο ντέρμπι του βόλεϊ

Εικόνες ντροπής σε ένα ακόμη παιχνίδι στην Ελλάδα, με το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για το League Cup στο βόλεϊ ανδρών να διακόπτεται εξαιτίας χρήσης δακρυγόνων στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη”.

Με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 17-10 στο δεύτερο σετ και τον Ολυμπιακό να έχει πάρει το πρώτο σετ, η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική μέσα στο γήπεδο και οι διαιτητές αναγκάστηκαν να διακόψουν προσωρινά την αναμέτρηση για το League Cup του βόλεϊ ανδρών. 

Ρίψη δακρυγόνων φαίνεται ότι υπήρξε στον εξωτερικό χώρο του “Μελίνα Μερκούρη”, αλλά οι οσμές εισήλθαν και μέσα στο κλειστό, με παίκτες και οπαδούς να μην μπορούν να αναπνεύσουν. Λίγες ημέρες μετά το Βόλος – Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο έτσι, έχουμε εικόνες ντροπής και στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός του βόλεϊ. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ πάντως, ο αγώνα αναμένεται να συνεχιστεί μόλις καθαρίσει η ατμόσφαιρα, αφού τα επεισόδια έγιναν εκτός γηπέδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση