ΠΑΟΚ: Χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς τα παιχνίδια με Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο Conference League

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 14:20 ΠΑΟΚ: Χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς τα παιχνίδια με Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο Conference League

ΠΑΟΚ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ δεν θα έχουν τη στήριξη των οπαδών τους στα εκτός έδρας -μεταξύ τους- ματς που θα δώσουν στη φάση των “16” του Conference League.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν θα ταξιδέψουν στην Κροατία για το ματς της ομάδας στην έδρα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με την UEFA να κάνει δεκτό το αίτημα των τοπικών Αρχών, λόγω του συμβάντος του 2010 -με την επίθεση στο λεωφορείο των επισήμων του “δικέφαλου του Βορρά”- αλλά και με τα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι με το “ντου” που έκαναν χούλιγκαν της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Παράλληλα, ούτε οι οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς του ζευγαριού στους “16” του Conference League, κάτι που σημαίνει πως και τα δυο ματς θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε επίσημα πως η UEFA έκανε δεκτό το αίτημα της Κροατικής Αστυνομίας για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στον αγώνα Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ, λόγω της προϊστορίας και την επίθεση στο λεωφορείο των επισήμων το 2010, αλλά και τα γεγονότα του καλοκαιριού και ό,τι επακολούθησε.

Ως εκ τούτου η UEFA αποφάσισε πως και οι δυο αγώνες της φάσης των 16 σε Ζάγκρεμπ και Θεσσαλονίκη, θα διεξαχθούν μόνο με φιλάθλους των γηπεδούχων”.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση