Χρυσός ο Μίλτος Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γλασκώβης!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024 16:00 Χρυσός ο Μίλτος Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γλασκώβης!

Παγκόσμιος πρωταθλητής για 2η συνεχόμενη φορά ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ο Μίλτος Τεντόγλου θριάμβευσε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου στη Γλασκόβη, καθώς ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος με επίδοση 8,22 μέτρα.

Ο κορυφαίος άλτης του πλανήτη με μια τρομερή εμφάνιση διατήρησε τα σκήπτρα του πρωταθλητή κόσμου που είχε κατακτήσει πριν από δύο χρόνια στη διοργάνωση του Βελιγραδίου. Το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο Ιταλός Ματία Φουρλάνι που είχε και αυτός επίδοση 8,22 μέτρα, ωστόσο ο Τεντόγλου είχε καλύτερο δεύτερο άλμα (8,19 μέτρα έναντι 8,10 μέτρα).

Την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Τζαμαϊκανός Κάρεϊ ΜακΛάουντ με 8,21 μέτρα, επίδοση που αποτελεί εφετινό ρεκόρ.

Τα άλματα του Μίλτου Τεντόγλου

Ο Τεντόγλου, ο οποίος στις 18 Μαρτίου θα γιορτάσει τα 26α γενέθλιά του, πήρε με το… καλημέρα προβάδισμα στον τελικό, καθώς «πέταξε» με το πρώτο άλμα του στα 8,22 μέτρα, ωστόσο λίγο αργότερα την ίδια επίδοση σημείωσε στην πρώτη προσπάθειά του και ο Φουρλάνι.

Το «χρυσό» άλμα του Μίλτου Τεντόγλου:

Τι είπε μετά τον αγώνα ο Μίλτος Τεντόγλου:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση