Βαθμολογία πλέι οφ Super League: Κορυφή για ΠΑΟΚ και χαμός για το πρωτάθλημα – Δείτε γκολ και φάσεις

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 23:38 Βαθμολογία πλέι οφ Super League: Κορυφή για ΠΑΟΚ και χαμός για το πρωτάθλημα – Δείτε γκολ και φάσεις

Η τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League ολοκληρώθηκε, με τον ΠΑΟΚ να επιστρέφει στην κορυφή της βαθμολογίας, λίγες μέρες μετά το ντέρμπι Δικεφάλων με την ΑΕΚ στην Opap Arena.

Η ήττα της ΑΕΚ στην «Λεωφόρο Αλεξάνδρας» από τον Παναθηναϊκό με 2-1, σε συνδυασμό με τη νίκητου ΠΑΟΚ επί της Λαμίας με 3-1 στην Τούμπα, έφερε ξανά την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ΑΕΚ, μετά από 17 αήττητα ντέρμπι, έχασε στην Λεωφόρο με ανατροπή και γκρεμίστηκε από την πρώτη θέση, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το τριφύλλι βρίσκεται πια στο -4 από την κορυφή και διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες του, ενώ στο -6 από την πρώτη θέση είναι ο Ολυμπιακός που κι αυτός παραμένει μέσα στο κόλπο.

Τα γκολ της αγωνιστικής:

Ολυμπιακός – Άρης 3-0

ΠΑΟΚ – Λαμία 3-1 ( Δείτε ΕΔΩ τα γκολ)

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 2-1

Η βαθμολογία της Super League

1. ΠΑΟΚ 66
2. ΑΕΚ 65
3. Παναθηναϊκός 62
4. Ολυμπιακός 60
5. Άρης 48
6. Λαμία 34

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4η)

Κυριακή 7 Απριλίου 2024

17:00: Λαμία – Ολυμπιακός

19:30: Άρης – Παναθηναϊκός

20:30: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

 

πηγή: Newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση