Χωρίς οπαδούς ο Ολυμπιακός στο εκτός έδρας ματς με τη Φενέρμπαχτσε: «Όχι» από UEFA και τουρκική αστυνομία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 13:52 Χωρίς οπαδούς ο Ολυμπιακός στο εκτός έδρας ματς με τη Φενέρμπαχτσε: «Όχι» από UEFA και τουρκική αστυνομία (φωτο intime)

Χωρίς τους οπαδούς του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός με τη Φενέρμπαχτσε στο παιχνίδι στην Τουρκία για τα προημιτελικά του Conference League.

Συγκεκριμένα, μετά από σχετικό έγγραφο της UEFA και την απαγορευτική έκθεση ρίσκου της τουρκικής αστυνομίας (NFIP), οι Έλληνες φίλαθλοι δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη για τον αγώνα ρεβάνς.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε έστω να λάβει το 50% των εισιτηρίων που προβλέπονται (1.250), αλλά κάτι τέτοιο κατέστη εφικτό.

Πάντως, ούτε στο Καραϊσκάκη θα βρεθούν Τούρκοι φίλαθλοι, στο ματς της ερχόμενης Πέμπτης, αφού εκτός από την τιμωρία που έχουν, δεν θα παραλάβουν ούτε τα 200 Α' κατηγορίας εισιτήρια (που είχαν εξαιρεθεί από την τιμωρία).

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση