Κατέρρευσε ο Εβάν Εντικά στο Ουντινέζε – Ρόμα, οριστική διακοπή στο ματς της Serie A

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 21:13 Κατέρρευσε ο Εβάν Εντικά στο Ουντινέζε – Ρόμα, οριστική διακοπή στο ματς της Serie A

“Σοκ” στην ποδοσφαιρική Ιταλία. Το Ουντινέζε – Ρόμα διεκόπη οριστικά μετά την κατάρρευση του Εντικά στον αγωνιστικό χώρο του «Φρίουλι».

Στιγμές μεγάλης αγωνίας στην αναμέτρηση της Ουντινέζε με τη Ρόμα. Το ματς για τη Serie A διεκόπη στο 72’ και με το σκορ στο 1-1, μετά την κατάρρευση του Εβάν Εντικά!

Ο ποδοσφαιριστής της Ρόμα έπιασε το στήθος του και κατέρρευσε ξαφνικά στον αγωνιστικό χώρο, σκορπώντας τον φόβο σε συμπαίκτες, αντιπάλους και οπαδούς.

Ο ρέφερι του αγώνα ζήτησε άμεσα από τα ιατρικά επιτελεία να μπουν στο γήπεδο για να βοηθήσουν τον 24χρονο Γάλλο. Ο Εντικά αποχώρησε τελικά από το γήπεδο με φορείο, έχοντας πάντως τις αισθήσεις του, μετά από περίπου δέκα λεπτά διακοπής και φροντίδας από τους γιατρούς.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, ο αγώνας δεν θα συνεχιστεί την Κυριακή (14/04) και οι δύο ομάδες θα παίξουν τα τελευταία του λεπτά σε νέα ημερομηνία με το ίδιο σκορ (1-1).

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση