Ο Τσιτσιπάς στα ημιτελικά της Βαρκελώνης μετά από ματς θρίλερ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 22:22 Ο Τσιτσιπάς στα ημιτελικά της Βαρκελώνης μετά από ματς θρίλερ

Ο Έλληνας τενίστας χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή, αλλά και να κερδίσει ένα απίστευτο 3ο σετ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε τα εύκολα.. δύσκολα απέναντι στον Αργεντινό Φακούντο Ντίαζ Ακόστα (Νο53 της παγκόσμιας κατάταξης), σώζοντας δύο φορές ματς μπολ του αντιπάλου του, ωστόσο, βρήκε τη δύναμη και την καθαρή σκέψη στο φινάλε για να επικρατήσει με 2-1 σετ (4-6, 6-3, 7(8)-6), παίρνοντας την πρόκριση «θρίλερ» για τα ημιτελικά του Open της Βαρκελώνης.

Χρειάστηκε να ιδρώσει στο τρίτο σετ, που κρίθηκε στο τάιμ-μπρέικ μετά από τρομερές ανατροπές με τον 25χρονο Έλληνα πρωταθλητή να επικρατεί με 10-8 και να περιμένει πλέον στον έναν ημιτελικό του τουρνουά 500 της ATP, τον νικητή του ζευγαριού Άρθουρ Φιλς (Γαλλία, Νο35) και Ντούσαν Λάγιοβιτς (Σερβία, Νο59) που αναμετρώνται στις 21:15.

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση