Η γκάφα της χρονιάς - Τραγελαφικό αυτογκόλ από τον τερματοφύλακα της Μπλάκμπερν - Βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 17:11 Η γκάφα της χρονιάς - Τραγελαφικό αυτογκόλ από τον τερματοφύλακα της Μπλάκμπερν - Βίντεο

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο  Έινσλι Πιρς στο παιχνίδι της Μπλάκμπερν με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Αυτή ήταν... μια στιγμή παραφροσύνης και για - αρνητικό - πρωταγωνιστή είχε τον Έινσλι Πιρς, ο οποίος στην ήττα της Μπλάκμπερν από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ (3-1) έθεσε υποψηφιότητα για το πιο κωμικοτραγικό αυτογκόλ της σεζόν!

Στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης ο τερματοφύλακας των Ρόβερς πήρε την μπάλα από το στόπερ του και στην προσπάθειά του να τη διώξει έκανε απίστευτο «τσαφ».

Σαν να μην έφτανε αυτό ωστόσο, ο 25χρονος, όταν προσπάθησε να την απομακρύνει στη συνέχεια, μπερδεύτηκε και πάνω στον βηματισμό του... κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα της εστίας του με το σώμα του!

Δείτε το βίντεο :

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση