Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά στους κρίκους ο Λευτέρης Πετρούνιας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 09:10 Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά στους κρίκους ο Λευτέρης Πετρούνιας

Έγραψε ιστορία ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος αναδείχτηκε Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Ρίμινι. Ο ασυναγώνιστος Έλληνας πρωταθλητής αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους, κατακτώντας για έβδομη φορά στην καριέρα του το χρυσό μετάλλιο.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν έχει αντίπαλο στους κρίκους και το απέδειξε για ακόμα μία φορά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Ρίμινι. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά!

Πρόκειται για μία ιστορική επιτυχία, καθώς ο Λευτέρης Πετρούνιας ξεπέρασε και τον θρυλικό Ούγγρο Κρίστιαν Μπέρκι, αποτελώντας τον μοναδικό αθλητή στην ιστορία που έχει επτά τίτλους στο ίδιο όργανο.

Με επίδοση 15.000, ο Έλληνας πρωταθλητής διέλυσε τον ανταγωνισμό και με ένα υπέροχο πρόγραμμα ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το πρόγραμμα που εκτέλεσε ο Έλληνας Πρωταθλητής και του έδωσε το Χρυσό μετάλλιο:

Να σημειωθεί ότι ο Πετρούνιας μετράει πλέον εννέα συνολικά μετάλλια στη διοργάνωση (7 χρυσά και 2 χάλκινα), δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του καλοκαιριού.

Η κατάταξη του τελικού:

  • Λευτέρης Πετρούνιας (Ελλάδα) 15.000
  • Νικίτα Σιμόνοβ (Αζερμπαϊτζάν) 14,900
  • Αντέμ Ασίλ (Τουρκία) 14,900
  • Βίντσεντς Χεκ (Αυστρία) 14,800
  • Αρτούρ Αβετισιάν (Αρμενία) 14,800
  • Κόρτνεϊ Τάλοχ (Ηνωμένο Βασίλειο) 14,700
  • Σαλβατόρε Μαρέσκα (Ιταλία) 14,566
  • Ιμπραχίμ Τσολάκ (Τουρκία) 14,500

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση