Παναθηναϊκός: Επανέρχονται Σένκεφελντ, Αϊτόρ και Τζούρισιτς μετά την αποχώρηση Τερίμ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024 14:06 Παναθηναϊκός: Επανέρχονται Σένκεφελντ, Αϊτόρ και Τζούρισιτς μετά την αποχώρηση Τερίμ

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε νέα αλλαγή προπονητή, με τον Φατίχ Τερίμ να αποχωρεί από την ομάδα και αυτό σημαίνει ότι θα ενεργοποιηθούν ξανά και οι Μπαρτ Σένκεφελντ, Αϊτόρ Κανταλαπιέρδα και Φίλιπ Τζούρισιτς.

Με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού, οι Σένκεφελντ και Κανταλαπιέρδα είχαν βρεθεί εκτός ομάδας, ενώ ελάχιστο χρόνο πήρε και ο Τζούρισιτς, με τους τρεις ποδοσφαιριστές να είναι πιθανό πια να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση, στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Με τον Χρήστο Κόντη να αναλαμβάνει μάλιστα την ομάδα, όπως όλα δείχνουν, οι τρεις ποδοσφαιριστές θα έχουν στη θέση του προπονητή έναν άνθρωπο που γνωρίζουν καλά από τη θητεία του στο πλευρό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον οποίο και οι τρεις αγωνιζόντουσαν ως βασικοί.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση