Η ενημέρωση από τη γερμανική αστυνομία για τα επεισόδια πριν το Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024 20:11 Η ενημέρωση από τη γερμανική αστυνομία για τα επεισόδια πριν το Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε

Ο ημιτελικός Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε στο Final Four της Euroleague ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση εξαιτίας επεισοδίων έξω από το γήπεδο, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του αγώνα.

Μία προσπάθεια για ντου Τούρκων οπαδών χωρίς εισιτήρια, οδήγησε σε συμπλοκές με την αστυνομία και τραυματισμούς, ενώ “κλειδώθηκαν” και οι θύρες του γηπέδου, με αποτέλεσμα να γίνει με καθυστέρηση η είσοδος στις εξέδρες του Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε.

Η γερμανική αστυνομία ενημέρωσε επίσημα για το γεγονός, αναφέροντας τα εξής:

«Σήμερα το απόγευμα, αρκετές χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία μπροστά από την “Uber Arena”, με αφορμή το διεθνές τουρνουά μπάσκετ. Υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ αντίπαλων οπαδών, στις οποίες χρησιμοποιήθηκαν πυροτεχνήματα και μπουκάλια. Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων εκμεταλλεύτηκε αυτή την κατάσταση, προκειμένου να αποκτήσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στην αρένα. Αυτή τη στιγμή καταγράφονται τα προσωπικά στοιχεία των εμπλεκομένων.

Αυτοί θα αποβληθούν και θα τους απαγορευτεί η είσοδος στις εγκαταστάσεις, ανεξάρτητα από το αν έχουν εισιτήρια ή όχι. Τα εκδοτήρια εισιτηρίων θα ανοίξουν ξανά μόνο όταν διασφαλιστεί ότι η πρόσβαση στην αίθουσα μπορεί να επιτευχθεί χωρίς διακοπή».

Στη συνέχεια υπήρξε όμως και νέα ενημέρωση, ότι οι θύρες άνοιξαν και ο κόσμος άρχισε να μπαίνει στο γήπεδο, για να ξεκινήσει και το Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε κατά τις 19:30 σε ώρα Ελλάδας.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση