Παναθηναϊκός – Άρης: To Νetflix τρόλαρει το θέαμα του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 12:05 Παναθηναϊκός – Άρης: To Νetflix τρόλαρει το θέαμα του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας

Το θέαμα στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Άρης δεν έμεινε ασχολίαστο από το Netflix, με τη γνωστή πλατφόρμα να τρολάρει τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη ήταν επεισοδιακός, με την αναμέτρηση να λήγει 1-0 υπέρ του «τριφυλλιού» και να έχει πολύ συζήτηση για όσα διαδραματίστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό ο επίσημος λογαριασμό του Netflix στο twitter θέλησε να σχολιάσει με χιουμοριστικό τρόπο τα όσα έγιναν στο παιχνίδι, με μια ανάρτηση η οποία έχει αρκετή δόση χιούμορ.

«Δεν έχει skip intro αυτό το πράμα;» αναφέρθηκε χαρακτηριστικά από το Netflix, με το συγκεκριμένο ποστάρισμα όπως είναι λογικό να έχει γίνει viral.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση