Ελληνική συνεργασία: Πουλήθηκαν σε Παναθηναϊκούς εισιτήρια του τελικού, γύρισε στην Ελλάδα μερίδα των Ολυμπιακών

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 14:55 Ελληνική συνεργασία: Πουλήθηκαν σε Παναθηναϊκούς εισιτήρια του τελικού, γύρισε στην Ελλάδα μερίδα των Ολυμπιακών

Πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα, μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης, πουλώντας τα εισιτήριά τους σε φίλους του Παναθηναϊκού που βρίσκονται εν αναμονή του μεγάλου τελικού.

Τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα πήραν αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι μετά τον αποκλεισμό της ομάδας τους στα ημιτελικά από τη Ρεάλ Μαδρίτης προτίμησαν να μην παρατείνουν τη παραμονή τους στη γερμανική πόλη.

Μάλιστα, οι περισσότεροι εξ αυτών πούλησαν τα εισιτήριά τους σε φίλους του Παναθηναϊκού οι οποίοι βρίσκονται στο Βερολίνο και μετρούν αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Έτσι, σε λίγες ώρες οι εξέδρες στην UBER Arena αναμένεται να έχουν ακόμα πιο έντονο πράσινο χρώμα, μιας και οι πληροφορίες θέλουν τους φίλους του "τριφυλλιού" να έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια και από τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε, με την "ερυθρόλευκη" γωνιά να μην έχει σχέση με την εικόνα της Παρασκευής. 

Πηγή: sdna.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση