Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 4-6: Δεύτερη νίκη για τους Πειραιώτες και μία «ανάσα» από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο πόλο ανδρών

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 19:38 Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 4-6: Δεύτερη νίκη για τους Πειραιώτες και μία «ανάσα» από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο πόλο ανδρών

Ο Ολυμπιακός πέρασε και από την έδρα της Βουλιαγμένης με 6-4 και έκανε το 2-0 στους τελικούς της Α1 του πόλο ανδρών, όντας πλέον μία νίκη μακριά από τον τίτλο του πρωταθλητή.

Παρά τη “μάχη” από τη Βουλιαγμένη, στο εντός έδρας παιχνίδι της στους τελικούς της Α1 του πόλο ανδρών, ο Ολυμπιακός κατάφερε να φθάσει στο διπλό και να “αγκαλιάσει” ένα ακόμη τίτλο στην Ελλάδα.

Οι Πειραιώτες είναι η πολυνίκης ομάδα του πρωταθλήματος στη χώρα μας και διεκδικεί τα τελευταία χρόνια και ευρωπαϊκούς τίτλους, δείχνοντας την ανωτερότητά του στο άθλημα. Πλέον του απομένει έτσι μία νίκη στην έδρα του, για να προσθέσει ένα ακόμη τρόπαιο στην πλούσια τροπαιοθήκη του.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 0-2, 2-3, 1-1

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση