Κώστας Σλούκας: Τα δύο απίστευτα τρίποντα και η εμφάνιση ηγέτη που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στο 7ο τρόπαιο της Euroleague

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 23:32 Κώστας Σλούκας: Τα δύο απίστευτα τρίποντα και η εμφάνιση ηγέτη που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στο 7ο τρόπαιο της Euroleague

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 80-95 τη Ρεάλ Μαδρίτης και κατέκτησε το 7ο τρόπαιο της Euroleague, με τον Κώστας Σλούκα να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον τελικό του Final Four.

Με δύο μεγάλα τρίποντα, το ένα από το… σπίτι του, στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Σλούκας “υπέγραψε” τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Euroleague και ολοκλήρωσε μία τέλεια εμφάνιση για τον ίδιο και την ομάδα του.

Ο νέος ηγέτης του “τριφυλλιού” δεν έχασε σουτ στον τελικό, έχοντας 24 πόντους, με 4/4 τρίποντα, 2/2, δίποντα και 8/9 βολές, μαζί με δύο ριμπάουντ και τρεις ασίστ, όντας φυσικά και ο MVP του αγώνα.

Θυμίζουμε ότι ο Σλούκας αποχώρησε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και πήγε στον Παναθηναϊκό.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση