Παναθηναϊκός: Το αδιανόητο κάρφωμα του Κέντρικ Ναν που «σφράγισε» τον 7ο τίτλο των «πρασίνων» στη Euroleague

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 23:46 Παναθηναϊκός: Το αδιανόητο κάρφωμα του Κέντρικ Ναν που «σφράγισε» τον 7ο τίτλο των «πρασίνων» στη Euroleague

Απίστευτο κάρφωμα! Ο Κέντρικ Ναν έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα της μεγάλης νίκης του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ Μαδρίτης, που έφερε την 7η κατάκτηση Euroleague της ομάδας.

Ο Κέντρικ Ναν έκανε ένα κάρφωμα… αλά ΝΒΑ στο φινάλε του Παναθηναϊκός – Ρεάλ, «σφραγίζοντας» τη νίκη και τον τίτλο της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.

Ο Αμερικανός γκαρντ βρήκε τον διάδρομο στην αντίπαλη ρακέτα, πάτησε γερά και με τρομερό κάρφωμα «έραψε» στη φανέλα του Παναθηναϊκού το 7ο αστέρι.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός νίκησε με 95-77 την Ρεάλ Μαδρίτης και επέστρεψε στην κορυφή της Euroleague μετά από 13 χρόνια.

πηγή: Newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση