Σκούκας και Αταμάν σήκωσαν το 7ο! Η απονομή του τροπαίου στους νέους πρωταθλητές Ευρώπης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 23:43 Σκούκας και Αταμάν σήκωσαν το 7ο! Η απονομή του τροπαίου στους νέους πρωταθλητές Ευρώπης

Ο Παναθηναϊκός είναι πλέον επτάστερος! Μετά από έναν “μυθικό” τελικό για την ομάδα του “τριφυλλιού”, ο νέος αρχηγός της, Κώστας Σλούκας σήκωσε το 7ο τρόπαιο της Euroleague στην ιστορία της ομάδας του.

Μέσα σε μία “τρελή” ατμόσφαιρα από τους 8 και πλέον χιλιάδες οπαδούς του στις κερκίδες της Uber Arena, ο Παναθηναϊκός ύψωσε στον… ουρανό του Βερολίνου, το τρόπαιο της Euroleague, όντας για 7η φορά στην ιστορία του πρωταθλητής Ευρώπης.

Μία “γροθιά” παίκτες και προπονητές του “τριφυλλιού” συγκεντρώθηκαν πίσω από τον Κώστα Σλούκα για να πανηγυρίσουν με τον κόσμο που φώναζε “σήκωσέ το” στις κερκίδες. Ο αρχηγός το σήκωσε και ο Παναθηναϊκός είναι ξανά πρωταθλητής Ευρώπης.

 

 

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε για δεύτερη φορά τη Euroleague στο Βερολίνο και 7η στην ιστορία του.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση