Παναθηναϊκός: Ο Ματίας Λεσόρ πήρε τη ντουντούκα και φώναζε «βουντού βουντού» για την κατάκτηση του Final Four της Euroleague

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024 09:07 Παναθηναϊκός: Ο Ματίας Λεσόρ πήρε τη ντουντούκα και φώναζε «βουντού βουντού» για την κατάκτηση του Final Four της Euroleague

Η εικόνα του Ματίας Λεσόρ με τη μπάλα του τελικού αγκαλιά να κλαίει σαν μικρό παιδί για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ Μαδρίτης (95-80) στον τελικό του Final Four της Euroleague, συγκίνησε τους πάντες. Γρήγορα, τα δάκρυα διαδέχτηκαν τα… συνθήματα.

Όπως όλοι οι παίκτες έτσι και ο Ματίας Λεσόρ έγινε ένα με τους οπαδούς του τριφυλλιού που βρέθηκαν στο Βερολίνο για το Final Four της Euroleague και πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου και το 7ο αστέρι που θα ράψει ο Παναθηναϊκός στη φανέλα του!

Ο Γάλλος άσος δεν δίστασε, μέσα στην έκσταση των πανηγυρισμών, να πάρει τη… ντουντούκα και να αρχίσει να φωνάζει ένα από τα πιο γνωστά συνθήματα των οπαδών του Παναθηναϊκού στο Final Four.

«Βουντου βουντού και πράσινη μαγεία, το Κύπελλο θα φέρουμε από τη Γερμανία» φώναζαν εκστασιασμένοι οι οπαδοί και ο Λεσόρ με τη ντουντούκα του μπορούσε να ακολουθήσει μόνο μέχρι ενός σημείου… Μέχρι το… βουντού βουντού, δηλαδή!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Panathinaikos BC (@paobcgr)

Ο Λεσόρ ήταν ένας από τους παίκτες κλειδιά του φετινού Παναθηναϊκού κι ένας από εκείνους που συνέβαλαν στα μέγιστα για να κερδίσει η ομάδα του Αταμάν τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό και να κατακτήσει τη Euroleague.

Κόντρα στο «βασίλισσα», ο Γάλλος σέντερ έβαλε 17 πόντους, «κατέβασε» 6 ριμπάουντ και η συνεισφορά του στην άμυνα ήταν εντυπωσιακή.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση