Παναθηναϊκός: Ο Νίκος Γκάλης αποθέωσε Σλούκα και Αταμάν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024 10:41 Παναθηναϊκός: Ο Νίκος Γκάλης αποθέωσε Σλούκα και Αταμάν

Με μία ανάρτηση του στα social media, ο Νίκος Γκάλης συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση της Euroleague, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στον Εργκίν Αταμάν και τον Κώστα Σλούκα.

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης, έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση της Euroleague.

O “γκάνγκστερ” αποθέωσε τους πράσινους και έκανε ειδική αναφορά στον Κώστα Σλούκα και τον Εργκίν Αταμάν, τους μεγάλους πρωταγωνιστές αυτής της ιστορικής επιτυχίας.

Παράλληλα, φρόντισε να δώσει συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό για τις συνεχόμενες παρουσίες του σε Final Four.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γκάλης έγραψε: “Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πανάξια κατάκτηση της EuroLeague. Μια νέα ομάδα που ξεκίνησε να χτίζεται το Σεπτέμβρη στο τουρνουά “Νίκος Γκάλης”, με έναν winner coach, τον Εργκίν Αταμάν κι έναν άξιο Έλληνα αρχηγό, τον Κώστα Σλούκα.

Συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό για τις συνεχείς παρουσίες του στο κορυφαίο επίπεδο και σε Final Four.”

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση