Παναθηναϊκός – Ο Μάριους Γκριγκόνις τρόλαρε τον Ντέγιαν Ράντονιτς: «Είναι ο αγαπημένος μου προπονητής και είχε τόσο δίκιο»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024 23:01 Παναθηναϊκός – Ο Μάριους Γκριγκόνις τρόλαρε τον Ντέγιαν Ράντονιτς: «Είναι ο αγαπημένος μου προπονητής και είχε τόσο δίκιο» Φωτό: intime

Ο Παναθηναϊκός είναι πλέον πρωταθλητής Ευρώπης, με τον Μάριους Γκριγκόνις να κατακτά τον πρώτο τίτλο της καριέρας του, μετά από ένα φοβερό… step up από την περασμένη σεζόν.

Ο Μάριους Γκριγκόνις ήταν ο μοναδικός ξένος παίκτης του Παναθηναϊκού, που παρέμεινε από την περασμένη, καταστροφική σεζόν, για την ομάδα και δεν ξέχασε τον πρώην προπονητή του, Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ικανότητές του.

Ο Λιθουανός γκαρντ πέρασε πολύ καιρό στον πάγκο, κάνοντας ποδήλατο, την περασμένη σεζόν και βρήκε την ευκαιρία να… τρολάρει τον Σέρβο τεχνικό, αναφέροντας τα εξής: «Θέλω απλώς να απευθύνω τους χαιρετισμούς μου προς τον Ντέγιαν Ράντονιτς, είναι ο αγαπημένος μου προπονητής και θέλω να τον συγχαρώ που είχε τόσο δίκιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση