«Δίας Μεντιλίμπαρ στον Όλυμπο του ποδοσφαίρου»: Φοβερό εικαστικό από την ισπανική Marca

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024 02:04 «Δίας Μεντιλίμπαρ στον Όλυμπο του ποδοσφαίρου»: Φοβερό εικαστικό από την ισπανική Marca

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του Conference League και στην Ισπανία “τρελάθηκαν” με τη νέα επιτυχία του Ισπανού τεχνικού.

Η ισπανική Marca δημιούργησε έτσι και ένα τρομερό εικαστικό, που δείχνει τον Μεντιλίμπαρ σε αρχαιοελληνικό θρόνο, ανάμεσα στα δύο του τρόπαια του Europa (το είχε κατακτήσει πέρυσι με τη Σεβίλλη) και του Conference League, που σήκωσε φέτος με τον Ολυμπιακό.

“Δίας Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ”, γράφει έτσι η Marca και προσθέτει από κάτω το εξής: “Στον Όλυμπο του ποδοσφαίρου”. Ο Ισπανός τεχνικός είναι μάλιστα πρώτο θέμα στα ισπανικά Μέσα.

 πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση