Νέα Οδός & Κεντρική Οδός: Χορηγοί οδικής ασφάλειας & προστασίας του περιβάλλοντος του Ράλλυ Ακρόπολις

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 12:45 Νέα Οδός & Κεντρική Οδός: Χορηγοί οδικής ασφάλειας & προστασίας του περιβάλλοντος του Ράλλυ Ακρόπολις

Τα φώτα του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού, στρέφονται το Σεπτέμβριο στην Ελλάδα, καθώς το ιστορικό και εμβληματικό ράλλυ Ακρόπολις, το «Ράλλυ των Θεών», όπως είναι  διεθνώς γνωστό, επανέρχεται μετά από απουσία 8 ετών στο πρόγραμμα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA (WRC).

Με την πόλη της Λαμίας να αποτελεί την έδρα του αγώνα και την πλειοψηφία των ιστορικών και πλέον εντυπωσιακών ειδικών διαδρομών να λαμβάνουν χώρα στη Στερεά Ελλάδα, η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός, πέρα από «αυτοκινητόδρομοι του αγώνα» καθώς θα φροντίσουν για τη γρήγορη και ασφαλή μεταφορά θεατών και αγωνιστικών πληρωμάτων, αναλαμβάνουν επίσημοι και αποκλειστικοί Χορηγοί Oδικής Ασφάλειας και Προστασίας του Περιβάλλοντος της διοργάνωσης.

Οι δύο εταιρίες, σε συνεργασία με τη διοργανώτρια αρχή, θα προβούν σε μια σειρά από δράσεις ευαισθητοποίησης γύρω από την οδική ασφάλεια, οι οποίες θα ξεκινήσουν το προσεχές  διάστημα και θα κορυφωθούν τις ημέρες διεξαγωγής του αγώνα.

Βασικό μήνυμα των ΝΟ και ΚΟ είναι ότι η οδική ασφάλεια αποτελεί μια εξίσωση πολλών παραγόντων. Οι σύγχρονες υποδομές σε συνδυασμό με ποιοτικές υπηρεσίες οδικής ασφάλειας, η σωστή εκπαίδευση του οδηγού, η απόλυτη εφαρμογή του ΚΟΚ, η τακτική συντήρηση του οχήματος και ο εξοπλισμός ασφαλείας ανάμεσα σε άλλα, οδηγούν σε αρμονική και ασφαλή συνύπαρξη οδήγησης και ταχύτητας.  Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για αυτό. 

Παράλληλα, καθώς η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός, είναι οι πλέον πρωτοπόρες εταιρίες διαχείρισης, λειτουργίας και συντήρησης αυτοκινητοδρόμων,  σε ότι αφορά στην προώθηση της μετάβασης της χώρας στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος, δε θα μπορούσαν να μη συνδράμουν στη μέτρηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας διοργάνωσης παγκοσμίου βεληνεκούς, καθώς και στην προσπάθεια για τον περιορισμό του, στο μέτρο του δυνατού.

Η Νέα Οδός και Κεντρική Οδός καλωσορίζουν και μεγάλη υπερηφάνεια υποστηρίζουν την επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις τόσο φέτος όσο και του χρόνου στο πρόγραμμα του WRC. 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση