Ρομά έβαλαν φωτιά σε επιχείρηση ελαστικών στον Ασπρόπυργο – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 23:22 Ρομά έβαλαν φωτιά σε επιχείρηση ελαστικών στον Ασπρόπυργο – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο

Τα επεισόδια με τους Ρομά που διαμαρτύρονται για τον πυροβολισμό του 16χρονου από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται.

Αυτή την ώρα στις φλόγες έχει τυλιχθεί επιχείρηση ελαστικών στον Ασπρόπυργο και υπάρχει φόβος μην ξεφύγει και επεκταθεί και σε άλλα εργοστάσια.

Μαύρος καπνός έχει πνίξει το σημείο στον Ασπρόπυργο ενώ στον χώρο της επιχείρησης στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ επιχειρούν 10 οχήματα της Πυροσβεστικής και 25 πυροσβέστες.

Νωρίτερα ομάδες Ρομά είχαν κλείσει την εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος των Μεγάρων βάζοντας φωτιές σε λάστιχα στο δρόμο με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις και στον προαστιακό καθώς οι φωτιές ήταν κοντά στις γραμμές. Παράλληλα οι Ρομά έκλεισαν και την εθνική οδό Πατρών – Πύργου στα Βραχνέικα για τουλάχιστον 1,5 ώρες με φωτιές σε λάστιχα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση