Κλήρωση Τζόκερ: Τίναξε την μπάνκα ένας υπερτυχερός – Κέρδισε πάνω από 8,7 εκατ. ευρώ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 23:32 Κλήρωση Τζόκερ: Τίναξε την μπάνκα ένας υπερτυχερός – Κέρδισε πάνω από 8,7 εκατ. ευρώ

Εναν και μοναδικό υπερτυχερό ανάδειξε η αποψινή κλήρωση του Τζόκερ (2530) που θα γίνει πλουσιότερος για αρκετά εκατομμύρια ευρώ. 

Συγκεκριμένα ο αποψινός τυχερός του Τζόκερ κερδίζει πάνω από 8,7 εκατ. ευρώ. Παράλληλα βρέθηκαν 23 τυχεροί 5ρηδες που ο καθένας θα πάρει από 12.859 ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ είναι οι: 10, 24, 34, 38, 42 και Τζόκερ ο αριθμός 1.

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές.

Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση