Απίστευτο τροχαίο στα Χανιά – Αυτοκίνητο «κρεμάστηκε» σε δέντρο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 14:43 Απίστευτο τροχαίο στα Χανιά – Αυτοκίνητο «κρεμάστηκε» σε δέντρο

Με ελαφρά τραύματα απεγκλωβίστηκε η οδηγός του

Ένα ασυνήθιστο τροχαίο σημειώθηκε στα Χανιά, μ’ ένα αυτοκίνητο να έχει «κρεμαστεί» σε δέντρο, με αποτέλεσμα και να χρειαστεί η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό μιας γυναίκας 72 ετών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ατύχημα συνέβη, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 72χρονη αλλοδαπή, βγήκε από την πορεία του και βρέθηκε με τον προφυλακτήρα να ακουμπά στο έδαφος σε κατακόρυφη θέση πάνω σ’ ένα δένδρο, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό της.

Τελικά, χάρη στη παρέμβαση έξι πυροσβεστών του Σταθμού Βρυσών που έσπευσαν με τρία οχήματα, η γυναίκα απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα στο Νοσοκομείο Χανίων, για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση