Υπό έρευνα η περιουσιακή κατάσταση ιθυνόντων των ΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και Hellenic Train

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 19:00 Υπό έρευνα η περιουσιακή κατάσταση ιθυνόντων των ΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και Hellenic Train

Όσοι έχουν εμπλακεί σε συμβάσεις τα τελευταία 15 χρόνια για έργα στον σιδηρόδρομο θα μπουν στο "μικροσκόπιο" της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος μετά από εντολή του επικεφαλής της, Χ. Βουρλιώτη.

Μεγάλη έρευνα ξεκινά η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος σχετικά με την περιουσιακή κατάσταση όσων έχουν εμπλακεί σε συμβάσεις της τελευταίας 15ετίας για έργα στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Με εντολή του επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος Χαράλαμπου Βουρλιώτη τίθενται στο στόχαστρο των ερευνών όσοι είχαν θέση ευθύνης σε ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ και Hellenic Train, αλλά και όλοι οι εργολήπτες, συμβαλλόμενοι στις συμβάσεις που ανέλαβαν την εκτέλεση των έργων.

Στόχος της έρευνας είναι να ερευνηθούν εξονυχιστικά τα επίμαχα περιουσιακά στοιχεία ώστε άν διαπιστωθεί, από άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και άλλα δεδομένα, ακίνητη περιουσία κλπ ότι η περιουσία τους δεν δικαιολογείται από τα δηλωθέντα εισοδήματα τους, να ελεγχθεί εάν εμπλέκονται σε δωροδοκίες αλλά και σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση