Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέο βίντεο στο TikTok - «Ήρθε η ώρα για haul»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 10:12 Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέο βίντεο στο TikTok - «Ήρθε η ώρα για haul»

Νέο βίντεο στο TikTok από τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος αποφάσισε να κάνει ένα… haul.

Έπειτα από αρκετά αιτήματα για να κάνει haul, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να κάνει την χάρη στους followers του.

«Ήρθε επιτέλους η ώρα να κάνω ένα haul (haul δεν το λένε;) θα κάνω gov.gr haul, να σας δείξω ορισμένες από τις ψηφιακές υπηρεσίες τις οποίες μπορούμε να προσφέρουμε» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης. Ενώ το βίντεο έκλεισε με ένα σαρδάμ.

Τι είναι το haul βίντεο

Ένα βίντεο haul είναι μια εγγραφή βίντεο που δημοσιεύεται στο Διαδίκτυο, στο οποίο ένα άτομο συζητά αντικείμενα που αγόρασε πρόσφατα, μερικές φορές εξετάζοντας τις εμπειρίες του κατά την αγορά ή την χρήση. Το ίδιο συμβαίνει με μια υπηρεσία και την χρήση της.

Η δημοσίευση των βίντεο haul αυξήθηκε ως τάση μεταξύ 2008 και 2016.

Μέχρι τα τέλη του 2010, σχεδόν ένα τέταρτο εκατομμυρίου βίντεο είχαν κοινοποιηθεί μόνο στον ιστότοπο YouTube. Ορισμένα βίντεο έχουν λάβει δεκάδες εκατομμύρια προβολές το καθένα. Τα βίντεο συχνά ομαδοποιούνται με βάση το όνομα του καταστήματος ή τον τύπο του προϊόντος (καλλυντικά, αξεσουάρ, παπούτσια, γραμματόσημα κ.λπ.).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση