Κουτσούμπας: «Είναι ντροπή και αίσχος το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας απευθύνθηκε στους φασίστες ψάχνοντας για ψηφαλάκια»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 11:45 Κουτσούμπας: «Είναι ντροπή και αίσχος το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας απευθύνθηκε στους φασίστες ψάχνοντας για ψηφαλάκια»

Όσοι πλέον έχουν απομείνει στη Χρυσή Αυγή και στον Κασιδιάρη, είναι «πατενταρισμένοι φασίστες».

«Ντροπή και αίσχος» χαρακτήρισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής. 

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, χθες σε συνέντευξή του, στον ΣΚΑΪ, τόνισε πως «είναι ντροπή και αίσχος το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας απευθύνθηκε στους φασίστες ψάχνοντας για ψηφαλάκια, με τον ισχυρισμό ότι είναι 'παρασυρμένοι', όταν έχουν περάσει 10 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Υπενθύμισε δε, τις δολοφονικές επιθέσεις σε κομμουνιστές συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, σε μετανάστες εργάτες και μετά, την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης», προσθέτοντας ότι όσοι πλέον έχουν απομείνει στη Χρυσή Αυγή και στον Κασιδιάρη, είναι «πατενταρισμένοι φασίστες».

«Και μόνο που τον άκουσα (σ.σ. τον Αλέξη Τσίπρα) να το λέει, έχω να πω ένα μεγάλο αίσχος, ψάχνει για ψηφαλάκια, δεν τον νοιάζει αν είναι ναζί, αν είναι φασίστας». 

Τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα λέγονται για τις δηλώσεις του Διονύση Σαββόπουλου, λέγοντας πως «ο καθένας έχει την απόψή του και μπορεί να την αλλάξει. Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, ούτε σχολιασμού. Απαράδεκτη αυτή η συζήτηση».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση