Πάρτι στο Twitter για τα 5.000 ευρώ ατομικό εισόδημα για τη μεσαία τάξη που είπε η Θεανώ Φωτίου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 17:43 Πάρτι στο Twitter για τα 5.000 ευρώ ατομικό εισόδημα για τη μεσαία τάξη που είπε η Θεανώ Φωτίου

Φωτιά στο Twitter έβαλε μια δήλωση που έκανε η Θεανώ Φωτίου του ΣΥΡΙΖΑ προσδιορίζοντας την μεσαία τάξη με εισόδημα 5.000 ευρώ.

Η Θεανώ Φωτίου δύο μέρες πριν τις εκλογές έθεσε στα 5.000 ευρώ ατομικό εισόδημα το όριο του να ανήκει κάποιος στη μεσαία τάξη μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και στο Twitter στήθηκε πάρτι.

Οταν λοιπόν ρωτήθηκε για τα εισοδήματα που θεωρούν στον ΣΥΡΙΖΑ ως μεσαία τάξη και ποια εισοδήματα θα φορολογηθούν σύμφωνα με το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε… 

«Το 25% είναι οι φτωχοί, το 50% του ελληνικού λαού είναι η μεσαία τάξη και το άλλο 25% είναι τα ανώτερα στρώματα. Εκεί μέσα είναι και οι Λάτσηδες. Αυτή τη στιγμή, με βάση αυτά τα εισοδήματα, είναι 5.000, αν θυμάμαι καλά, η μεσαία τάξη, το ένα άτομο, το ισοδύναμο του εισοδήματος. Αυτή που λέει μεσαία τάξη ο Μητσοτάκης, έχει φτωχοποιηθεί εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι πια τα εισοδήματα της μεσαίας τάξη αυτά που ορίζει η ΕΛΣΤΑΤ. Είναι τα εισοδηματικά. Τα ανώτερα εισοδήματα, είναι αυτά που εννοεί ο Μητσοτάκης μεσαία τάξη. Αυτά, με βάση τα εισοδήματα της ΕΛΣΤΑΤ», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Μεσαία τάξη δεν είναι μόνο αυτός που έχει αυτό το εισόδημα, είναι και αυτός που θεωρεί τον εαυτό του μεσαία τάξη».

Μέσα σε λίγα λεπτά η δήλωση έκανε το γύρο του διαδικτύου με τις αντιδράσεις στο Twitter να είναι πολλές:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση