Φοβερό τροχαίο στη Ρόδο με γουρούνα - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Μαΐου 2023 12:25 Φοβερό τροχαίο στη Ρόδο με γουρούνα - Δείτε εικόνες (φώτο: rodiaki.gr)

Σκοτώθηκε ο 33χρονος οδηγός της γουρούνας, ενώ χαροπαλεύει η 28χρονη γυναίκα του.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε τελικά το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (19/5) στον επαρχιακό δρόμο Τσαίρι-Αεροδρόμιο, στη Ρόδο, όταν μία «γουρούνα» συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό με αποτέλεσμα και τα δύο οχήματα να τυλιχτούν στις φλόγες.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Rodiaki.gr, στο Νοσοκομείο της Ρόδου, απεβίωσε λίγες ώρες αργότερα ο 33χρονος Βέλγος οδηγός του τετράτροχου οχήματος (τύπου γουρούνα), ενώ η 28χρονη σύζυγός του δίνει μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή, καθώς φέρει συντριπτικά κατάγματα σε πολλά σημεία του σώματός της.

Συνολικά στο τροχαίο, τραυματίστηκαν πέντε άτομα, τα οποία διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Ρόδου. Τα υπόλοιπα τρία νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Δείτε βίντεο από το τροχαίο στη Ρόδο:

Δείτε και φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση