Σκαραμαγκάς: Τροχαίο δυστύχημα στη βάση του Πολεμικού Ναυτικού – Ανακοίνωση του ΓΕΝ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Μαΐου 2023 14:08 Σκαραμαγκάς: Τροχαίο δυστύχημα στη βάση του Πολεμικού Ναυτικού – Ανακοίνωση του ΓΕΝ Φωτογραφία Αρχείου ΑΠΕ - ΜΠΕ

Θανατηφόρο τροχαίο με έναν νεκρό στον Σκαραμαγκά. Σε εξέλιξη έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο του Ναυτικού (ΓΕΝ).

Το θανατηφόρο τροχαίο στον Σκαραμαγκά σημειώθηκε μέσα στην περιοχή του Ναυτικού Οχυρού. Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ) ανακοινώνει ότι είναι σε εξέλιξη η διερεύνηση για τις συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή σε έναν άνθρωπο.

Η ενημέρωση του ΓΕΝ:

«Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι τις πρωινές ώρες Σαββάτου 20 Μαΐου 2023, σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα εντός της περιοχής του Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά.

Είναι σε εξέλιξη η διερεύνηση για τις συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος.

Πλοίαρχος Ευάγγελος Σιμαγιάς ΠΝ».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση