DEOS. Το πρώτο και μοναδικό skyline bar-restaurant της Ελλάδας ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 11:27 DEOS. Το πρώτο και μοναδικό skyline bar-restaurant της Ελλάδας ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του

Deos. Μια λέξη που από μόνη της προκαλεί δέος και εξάπτει την φαντασία.

Τώρα αν σας έλεγαν πως εδώ και 5 και πλέον μήνες και κάτω από απόλυτη μυστικότητα στην κορυφή ενός εκ των  υψηλότερων κτιρίων της Ελλάδας στον Πύργο Απόλλων (πιο συγκεκριμένα στο 4ο υψηλότερο κτήριο με ύψος 80 μέτρα) που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας ετοιμάζεται το πρώτο και μοναδικό ανεξάρτητο skyline bar - restaurant στην Ελλάδα (δεν αναφερόμαστε σε αυτά που βρίσκονται στις ταράτσες κάποιων ξενοδοχείων) θα σας έπιανε και εσάς αρχικά ένα δέος και στην συνέχεια θα ανυπομονούσατε να το επισκεφθείτε και να απολαύσετε τον καφέ, το ποτό ή το γεύμα σας με την τελειότερη 360° θέα σε ολόκληρη την Αττική;

Η ομάδα Up Stories όταν πριν από περίπου 2 μήνες θέλησε να ασχοληθεί και να καταγράψει την ιστορία του Πύργου Απόλλων με τον lost 13 όροφο ( Δείτε το βίντεο εδώ ) κατέγραψε κάποιες εργασίες που γίνονταν στην κορυφή του Πύργου και από τότε συχνά πυκνά πετάγαμε από επάνω καταγράφοντας την εξέλιξη των εργασιών.

Σήμερα και μόλις λίγα 24ωρα πριν από το επίσημο opening που πρόκειται να προκαλέσει DEOS στην νυχτερινή Αθήνα το Up Stories σας παρουσιάζει εικόνες από την σχεδόν τελική μορφή του νέου αυτού bar - restaurant και με την βοήθεια του Drone μας την εκπληκτική θέα που θα έχετε εάν τελικά το επισκεφθείτε.

Η ομάδα Up Stories θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση του DEOS γιατί αν και λειτουργήσαμε χωρίς την άδεια τους και ως απρόσκλητοι επισκέπτες μας άνοιξαν την πόρτα τους και μας φιλοξένησαν στις εγκαταστάσεις τους δίνοντας μας έτσι την ευκαιρία να απολαύσουμε πρώτοι αυτή την ξεχωριστή εμπειρία και να ζήσουμε από κοντά την εμπειρία αυτής της αξέχαστης θέας που όντως προκαλεί DEOS.

Δείτε το βίντεο του Up Stories:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση