Φίνος Φιλμ: Τιμά τον καύσωνα "Κλέων" με ένα σπαρταριστό βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 19:41 Φίνος Φιλμ: Τιμά τον καύσωνα "Κλέων" με ένα σπαρταριστό βίντεο

Ο καύσωνας "Κλέων" είναι εδώ και η Finos Film συγκέντρωσε σε ένα απολαυστικό βίντεο όλες τις σκηνές από τις πιο διάσημες ελληνικές ταινίες που οι αγαπημένοι ηθοποιοί "βιώνουν" συνθήκες καύσωνα χαρίζοντας στιγμές γέλιου.

Τα τελευταία 24ωρα η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με θερμό κύμα ζέστης και ο καύσωνας "Κλέων" έχει κάνει ήδη την εμφάνισή του με τον υδράργυρο να βρίσκεται "καρφωμένος" κοντά στους 35 βαθμούς, ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει περισσότερο, σύμφωνα με το έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε τη Δευτέρα (10/7).

Και αν οι ειδικοί προτείνουν για την αντιμετώπιση του καύσωνα πολλά νερά, συχνά δροσερά ντουζ και περιορισμό των μετακινήσεων, η Φίνος Φιλμ αντιμετωπίζει το φαινόμενο με γέλιο, αφού σε ένα απολαυστικό βίντεο συγκέντρωσε όλες τις σκηνές... αφόρητης ζέστης και καύσωνα, με τους αγαπημένους ηθοποιούς να δίνουν ρεσιτάλ και να χαρίζουν ατάκες που έγραψαν ιστορία.

"Έφτασε και ο καύσωνας 'Κλέων' μαζί με θερμές αέριες μάζες από την χρυσή εποχή του ελληνικού σινεμά", γράφει ο τίτλος του βίντεο, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σκηνές από τις ταινίες «Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ», «Η Ωραία των Αθηνών», «Ο Γόης», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός» και «Μια Ζωή την Έχουμε».

Δείτε το βίντεο:

πηγή: news247.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση