Έφη Αχτσιόγλου: Δεν είμαι υπονομευτής του Αλέξη Τσίπρα – Καλεί τον Κασσελάκη να πάρει θέση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 20:05 Έφη Αχτσιόγλου: Δεν είμαι υπονομευτής του Αλέξη Τσίπρα – Καλεί τον Κασσελάκη να πάρει θέση

Οργισμένη ανάρτηση στα social media από την Έφη Αχτσιόγλου και με βίντεο διαψεύδει τις φήμες που θέλουν εκείνη ή συνεργάτες της να έχουν υπονομεύσει τον Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα η Έφη Αχτσιόγλου καλεί και τον Στέφανο Κασσελάκη να πάρει θέση για τις προβοκάτσιες που έχουν στηθεί στο πρόσωπό της αναφορικά με τα περί υπονόμευσης του Αλέξη Τσίπρα.

«Από την πρώτη στιγμή που βγήκα στην πολιτική σκηνή καλούμαι ως γυναίκα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, ότι δεν είμαι το υποχείριο κάποιου ισχυρού άνδρα, ότι δεν είμαι διακοσμητική, ότι δεν είναι μια ερωτική σχέση που με οδήγησε σε θέση ευθύνης», σημείωσε η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο βίντεο επίσης επισημαίνει πως «έμαθα να κλείνω τα αφτιά μου και να κάνω αυτό που ξέρω καλά. Να δουλεύω σκληρά και να μιλάω πολιτικά. Όμως σήμερα είμαι υποχρεωμένη να απαντήσω. Διότι οι συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον μου διαποτίζουν το εσωτερικό της παράταξης που υπηρετώ. Και μάλιστα μπροστά σε μια κρίσιμη εκλογική διαδικασία. Αυτή τη στιγμή ανάδειξης του νέου προέδρου ή της νέας προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, του κόμματός μου».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση