Ρόδος: Ζευγάρι Γερμανών κέρασε ολόκληρο το χωριό επειδή οι κάτοικοι έσωσαν το σπίτι τους από τις φωτιές

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 09:41 Ρόδος: Ζευγάρι Γερμανών κέρασε ολόκληρο το χωριό επειδή οι κάτοικοι έσωσαν το σπίτι τους από τις φωτιές

Μένουν στο νησί 14 χρόνια

Ένα ζευγάρι Γερμανών κάλεσε όλους τους κατοίκους ενός χωριού στη Ρόδο σε γλέντι, θέλοντας να τους ευχαριστήσει επειδή βοήθησαν τον Ιούλιο να σώσουν το σπίτι τους από τη φωτιά.

Πρόκειται για τον Χανς και τη Μαρία, οι οποίοι έχουν επιλέξει τη Ρόδο ως δεύτερη πατρίδα τους και μένουν στο νησί τα τελευταία 14 χρόνια. Το ζευγάρι θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους κατοίκους του χωριού Λαέρμων, γιατί έδωσαν μάχη με τη φωτιά πριν από μερικές εβδομάδες, καταφέρνοντας έτσι να σώσουν το σπίτι τους.

Σε ανάρτησή του, ο αρχιμανδρίτης Nεκτάριος Πόκκιας, ηγούμενος της ιεράς μονής Θάρρι Ρόδου ανέφερε πως «μία συγκινητική και όμορφη πρωτοβουλία δύο υπέροχων ανθρώπων από την Γερμανία του Χανς και της Μαρίας που ζουν στα Λάερμα μόνιμα τα τελευταία 14 χρόνια. Κάλεσαν με δικά τους έξοδα όλους τους Λαερμενούς για να διασκεδάσουν ευχαριστώντας τους που βοήθησαν στην κατάσβεση της φωτιάς τον περασμένο Ιούλιο γύρω από το σπίτι τους. Μπράβο τους. Υπάρχει ακόμη φιλότιμο και ανθρωπιά.

»Εμείς μένουμε εδώ και είχαμε πολλή βοήθεια στις φωτιές», δήλωσε η Μαρία. «Έχουμε πολλούς φίλους εδώ», είπε με τη σειρά του ο Χανς.

Ρόδος: Ζευγάρι Γερμανών κέρασε ολόκληρο χωριό επειδή έσωσαν το σπίτι τους από τις φωτιές

Με πληροφορίες από Ροδιακή

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση