Εφιαλτικές στιγμές για πλαστικό χειρουργό και τη σύζυγό του στο σπίτι τους στη Βαρυμπόμπη – Έπεσαν θύματα ληστείας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 18:02 Εφιαλτικές στιγμές για πλαστικό χειρουργό και τη σύζυγό του στο σπίτι τους στη Βαρυμπόμπη – Έπεσαν θύματα ληστείας

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια δύο ενόπλων ληστών έζησε το βράδυ της Παρασκευής ένας πολύ γνωστός πλαστικός χειρουργός και η σύζυγός του, μετά από εισβολή στη βίλα τους στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.

Οι δύο ληστές με την απειλή πιστολιού ακινητοποίησαν τον γιατρό και τη σύζυγό του και ερεύνησαν όλα τα υπνοδωμάτια και τους βοηθητικούς χώρους, καταφέρνοντας να αποσπάσουν χρήματα και κοσμήματα. Σύμφωνα με την περιγραφή των θυμάτων, οι δύο ένοπλοι ληστές είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και φορούσαν γάντια, ενώ παρέμειναν στην πολυτελή μονοκατοικία για λίγα μόνο λεπτά που αρκούσαν όμως για να την κάνουν «φύλλο και φτερό».

Ο 73χρονος πλαστικός χειρουργός αμέσως μετά τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και κατήγγειλε τη ληστεία. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, οι οποίοι αναζήτησαν τους δράστες, χωρίς αποτέλεσμα. Το σπίτι ερευνήθηκε από κλιμάκιο της Σήμανσης για τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό των ληστών.

Το Τμήμα Ασφαλείας Μενιδίου, που έχει αναλάβει την έρευνα για την εξιχνίαση της ένοπλης ληστείας, αναζητά οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τους δύο κακοποιούς πριν και μετά την εισβολή στην πολυτελή κατοικία του ζευγαριού.

πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση