Επίθεση 30 ανήλικων κουκουλοφόρων σε τρία αγόρια και τέσσερα κορίτσια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 22:40 Επίθεση 30 ανήλικων κουκουλοφόρων σε τρία αγόρια και τέσσερα κορίτσια

Φέρεται να έχουν εντοπιστεί οι τέσσερις εκ των δραστών - Στο νοσοκομείο ένας ανήλικος μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε.

Τρία αγόρια και τέσσερα κορίτσια δέχθηκαν επίθεση από 30 ανήλικους κουκουλοφόρους στην πλατεία Καραϊσκάκη στο Άνω Καλαμάκι.

Όπως αναφέρει το protothema.gr οι κουκουλοφόροι φορούσαν σκληρά γάντια μηχανής και χτύπησαν τους τρεις ανήλικους, ηλικίας 14 ετών, ένας εκ των οποίων χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε.

Ο δεύτερος έτρεξε να κρυφτεί σε ένα σούπερ μάρκετ, ενώ ο τρίτος έτρεξε και κατάφερε να γλιτώσει, επειδή ήταν κοντά στο σπίτι του. Φίλος των θυμάτων της επίθεσης μαζί με τη μητέρα του προσπάθησε να βρει τους δράστες, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να έχουν εντοπιστεί τέσσερα από τα άτομα που έκαναν την επίθεση.

Σημειώνεται πως η πλατεία Καραϊσκάκη είναι το πιο πολυσύχναστο κομμάτι της περιοχής και βρίσκεται ανάμεσα σε σχολεία και το γήπεδο μπάσκετ ενώ εκεί υπάρχει και το ανοιχτό θέατρο Μαίρη Αρώνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση