Νεκρός 29χρονος αστυνομικός της ΔΙΑΣ σε καταδίωξη στον Ασπρόπυργο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 08:40 Νεκρός 29χρονος αστυνομικός της ΔΙΑΣ σε καταδίωξη στον Ασπρόπυργο

Το δυστύχημα προκλήθηκε όταν ο οδηγός ύποπτου οχήματος έκανε επικίνδυνο ελιγμό, ο οδηγός του περιπολικού πάτησε φρένο και η μηχανή της ΔΙΑΣ που ακολουθούσε δεν πρόλαβε να σταματήσει - Ελαφρά τραυματίστηκε ο άλλος αστυνομικός της ΔΙΑΣ.

Δραματική κατάληξη είχε η καταδίωξη ύποπτου οχήματος που ξεκίνησε από τη Νίκαια και έληξε στην Αθηνών-Κορίνθου με έναν 29χρονο αστυνομικό να χάνει τη ζωή του και άλλον ένα να τραυματίζεται ελαφρύτερα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η καταδίωξη ξεκίνησε περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν υπήρξε κλήση για απόπειρα κλοπής οχήματος από την περιοχή της Νίκαιας.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην περιοχή είδαν το ένα από τα δύο ύποπτα οχήματα να αναπτύσσει ταχύτητα και ξεκίνησε η καταδίωξη, ενώ το δεύτερο όχημα που θεωρήθηκε ύποπτο ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός του συνελήφθη.

Στο ύψος του Ασπροπύργου, κοντά στη λίμνη Κουμουνδούρου, περίπου στις 5:00' τα ξημερώματα, ο οδηγός του ύποπτου οχήματος έκανε έναν επικίνδυνο ελιγμό με αποτέλεσμα μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ που συμμετείχε στην καταδίωξη να πέσει πάνω σε περιπολικό όταν ο οδηγός του φρέναρε απότομα.

Ο ένας από τους δύο αστυνομικούς που επέβαιναν στη μοτοσικλέτα τραυματίστηκε βαρύτατα και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου δυστυχώς κατέληξε λίγο αργότερα.

Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο έτερος αναβάτης της μηχανής της ΔΙΑΣ που έχει τραυματιστεί ελαφρύτερα.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση