Οπαδική βία: Ανοίγουν τα γήπεδα στις 13 Φεβρουαρίου – Κάμερες από 7 Μαρτίου, είσοδος μόνο με ταυτοπροσωπία από 9 Απριλίου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 11:39 Οπαδική βία: Ανοίγουν τα γήπεδα στις 13 Φεβρουαρίου – Κάμερες από 7 Μαρτίου, είσοδος μόνο με ταυτοπροσωπία από 9 Απριλίου (φωτο intime)

Τα νέα μέτρα που θα εφαρμοστούν για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα και την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας, ανακοίνωσαν ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης

«Στις 6 Μαρτίου ξεκινά μια νέα διαδικασία (…) Κανένα γήπεδο αν δεν προχωρήσει με την εγκατάσταση των καμερών δεν θα ανοίξει στις 7 Μαρτίου για τους φιλάθλους (…) Σήμερα θα εκδοθεί το ΦΕΚ για τις κάμερες», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.

«Έχουμε ημερομηνίες – ορόσημο. Στις 13 Φεβρουαρίου ανοίγουν τα γήπεδα σε ένα νέο περιβάλλον (…) Εάν πέσει στον αγωνιστικό χώρο επικίνδυνο αντικείμενο χωρίς δεύτερη σκέψη κλείνει το γήπεδο (…) Δικαίωμα της πολιτείας είναι να προασπίζει την ασφάλεια του πολίτη (…) πρόσθεσε. Όπως είπε, από την Τρίτη 9 Απριλίου 2024 θα τεθεί σε λειτουργία το σύστημα των ταυτοποιημένων εισιτηρίων».

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης ανακοινώνουν τα μέτρα για την οπαδική βία και συγκεκριμένα για την επανέναρξη παρουσίας θεατών και διάθεσης εισιτηρίων σε αγώνες ποδοσφαίρου, αλλά και τη λήψη μέτρων για την αποτροπή και αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών στο πλαίσιο αθλητικών συναντήσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση