«Κόσμος»: Αυτό είναι το νέο κόμμα του Πέτρου Κόκκαλη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 13:22 «Κόσμος»: Αυτό είναι το νέο κόμμα του Πέτρου Κόκκαλη

Την δημιουργία νέου κόμματος που θα συμμετέχει στις επικείμενες ευρωεκλογές ανακοίνωσε στην ουσία ο ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης, καθώς μαζί με την πρώην αντιδήμαρχο της Βιέννης Μαρία Βασιλάκου, και τον πρώην αντιδήμαρχο της Αθήνας Λευτέρης Παπαγιαννάκης υπέγραψαν τη διακήρυξη του κόμματος. 

Σημειώνεται πως ο Πέτρος Κόκκαλης βρέθηκε την Τρίτη (13.2.2024) στον Άρειο Πάγο για να υπογράψει μαζί με την κ. Βασιλάκου και τον κ. Παπαγιαννάκη να καταθέσουν και να υπογράψουν το καταστατικό του.

Το νέο κόμμα, θα φέρει τον τίτλο «Κόσμος» και θα παρουσιαστεί επισήμως την Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα ανήκει πολιτικά στους «Πράσινους», όπως πολλά αλλά κόμματα στην Ευρώπη.

Ο Πέτρος Κόκκαλης μιλώντας στην ΕΡΤ αμέσως μετά την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ είχε ανακοινώσει τις προθέσεις του, ενώ στην ανακοίνωση της αποχώρησής του από τον κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε προαναγγείλει τις επόμενες κινήσεις του, καθώς επισήμανε πως «κλείνει ένας κύκλος, αλλά τίποτα δεν τελειώνει εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση