Τραγωδία στη Ρόδο: Πέθανε 5χρονο κοριτσάκι έπειτα από 20 ημέρες νοσηλείας στο «Παίδων»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 11:22 Τραγωδία στη Ρόδο: Πέθανε 5χρονο κοριτσάκι έπειτα από 20 ημέρες νοσηλείας στο «Παίδων» (φωτο intime)

Νέα τραγωδία συγκλονίζει την Ρόδο, καθώς πέθανε μια 5χρονη, η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Το ακόμα πιο τραγικό είναι πως η οικογένεια, έχασε πριν από μερικά χρόνια από την ίδια ασθένεια και το πρώτο κοριτσάκι της και μέσα σε λίγα χρόνια χωρίς καν να έχουν προλάβει να συνέλθουν από την πρώτη τραγωδία, έχασαν και το δεύτερο. Η οικογένεια έχει ακόμα ένα αγοράκι, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr.

Το πεντάχρονο κοριτσάκι νοσηλευόταν τις τελευταίες 20 ημέρες στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Η τραγική είδηση έχει συγκλονίσει τη Ρόδο, καθώς πρόκειται για ιδιαιτέρως αγαπητή και γνωστή οικογένεια του νησιού που η μοίρα τη χτυπά για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση