Κομμώτρια έκανε μήνυση σε δυσαρεστημένη πελάτισσα για βίντεο που ανέβασε στο TikTok

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 11:31 Κομμώτρια έκανε μήνυση σε δυσαρεστημένη πελάτισσα για βίντεο που ανέβασε στο TikTok

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους κομμώτρια και δυσαρεστημένη πελάτισσα για δυσφημιστικό βίντεο.

Συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες θα δώσουν μια κομμώτρια και μια πελάτισσα, η οποία δυσαρεστημένη από τις υπηρεσίες της πρώτης, την διέσυρε στο πανελλήνιο.

Η δυσαρεστημένη πελάτισσα ανέβασε ένα δυσφημιστικό βίντεο στο TikTok για το κομμωτήριο στην Κρήτη. Σε αυτό προέτρεπε να μην πατήσουν το πόδι τους ούτε έξω από το κομμωτήριο.

Σύμφωνα με το creta24, όταν η ιδιοκτήτρια πληροφορήθηκε από άλλες πελάτισσες για το συγκεκριμένο βίντεο έπαθε σοκ. «Η κομμώτρια μόνο που δεν λιποθύμησε η γυναίκα με το διασυρμό που υπέστη, λόγω των χιλιάδων προβολών του συγκεκριμένου βίντεο» είπε στο Creta24 φιλικό πρόσωπο της κομμώτριας.

«Το βίντεο δεν το είδαν ένα ή δύο άτομα, αλλά χιλιάδες, έτσι για τη φίλη μου ήταν μονόδρομος η υποβολή της μήνυσης» ανέφερε η ίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση