Θρίλερ στη Σόλωνος: Εντοπίστηκε νεκρό έμβρυο σε βόθρο κτηρίου που ανήκει στον Ερυθρό Σταυρό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 20:14 Θρίλερ στη Σόλωνος: Εντοπίστηκε νεκρό έμβρυο σε βόθρο κτηρίου που ανήκει στον Ερυθρό Σταυρό

Εργαζόμενος σε συνεργείο απόφραξης εντόπισε με την κάμερα κάτι που έμοιαζε με έμβρυο - Επί τόπου έρευνα της ΕΛΑΣ

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. το απόγευμα της Δευτέρας όταν ένας εργαζόμενος στην καθαριότητα κάλεσε τις Αρχές και ανέφερε πως έχει εντοπιστεί η σορός ενός εμβρύου στο σύστημα αποχέτευσης κτηρίου στη Σόλωνος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το όσα ανέφερε ο άνδρας στο τηλέφωνο, υπάλληλος από το συνεργείο απόφραξης πήγε να καθαρίσει το αποχετευτικό σύστημα σε γραφείο του Ερυθρού Σταυρού στη Σόλωνος και είδε μέσω μικροκάμερας κάτι που προσομοιάζει με έμβρυο.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο υπάλληλος άργησε να αναφέρει το περιστατικό, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και διεξάγουν σχετική έρευνα.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές ερευνούν εάν σχετίζεται με περιστατικό σε μαιευτική κλινική η οποία βρίσκεται κοντά στο σημείο.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση