Ιερέας inlfuencer «μαγνητίζει» τους νέους μέσω Tik Tok: Ανεβάζει και βίντεο με αυτοσχέδια χορευτικά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 09:34 Ιερέας inlfuencer «μαγνητίζει» τους νέους μέσω Tik Tok: Ανεβάζει και βίντεο με αυτοσχέδια χορευτικά

«Κάναμε τις εκκλησίες δικαστήρια κι εμείς γίναμε δικαστές, πάμε τον κόσμο στο απόσπασμα» εξηγεί ο πατέρας Παύλος.

Έναν πρωτότυπο τρόπο ώστε να προσεγγίσει τους νέους και να τους φέρει πιο κοντά στην Εκκλησία βρήκε ο πατέρας Παύλος, ο ιερέας που μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να γίνει γνωστός inlfuencer.

Ο πατέρας Παύλος μίλησε το πρωί της Τρίτης 27/2 στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε ο πατέρας Παύλος και επεσήμανε πως έφτιαξε τον περασμένο Ιούλιο λογαριασμό στο Tik Tok. Εκεί μάλιστα όπως εξήγησε ανεβάζει βίντεο με αυτοσχέδια χορευτικά.

Ο ιερέας εξήγησε πως ο ίδιος έχει την ιδέα και τα παιδιά την υλοποιούν. Ο λόγος πίσω από αυτό, εξήγησε, είναι η προσέλκυση των νέων παιδιών στην Εκκλησία.

Ο λογαριασμός του έχει 70.000 ακόλουθους ενώ το καθημερινό απογευματινό κατηχητικό που κάνει ο ίδιος είναι γεμάτο με παιδιά.

«Κάναμε τις εκκλησίες δικαστήρια κι εμείς γίναμε δικαστές, πάμε τον κόσμο στο απόσπασμα»

Ερωτηθείς για το γιατί ο κόσμος απομακρύνθηκε από την Εκκλησία ο πατέρας Παύλος εκτίμησε πως, «κάναμε τις εκκλησίες δικαστήρια κι εμείς γίναμε δικαστές, πάμε τον κόσμο στο απόσπασμα».

Κλείνοντας απάντησε στο αν οι αντιδράσεις ιεραρχών σχετικά με το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο έδιωξαν ή έφεραν κόσμο στην Εκκλησία τονίζοντας «η ιεραρχία διώχνει τον κόσμο από την εκκλησία, όχι η Εκκλησία».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση