Εξαγοράστηκε το ξενοδοχείο Τιτάνια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 15:48 Εξαγοράστηκε το ξενοδοχείο Τιτάνια

Το πρώτο εγχείρημα του H Hotels Collection εκτός Ρόδου.

Ο όμιλος H Hotels Collection-Hatzilazarou Group εξαγόρασε το ξενοδοχείο Τιτάνια, στο κέντρο της Αθήνας. 

Η εξαγορά του ξενοδοχείου Τιτάνια σηματοδοτεί το πρώτο εγχείρημα του εν λόγω ομίλου εκτός Ρόδου. Πρόκειται για το όγδοο ξενοδοχείο στο χαρτοφυλάκιο του H Hotels Collection-Hatzilazarou Group. 

Πρόσφατα ο ίδιος όμιλος είχε εξαγοράσει το Rhodes Bay Hotel & Spa και το Elite Suites. Ο όμιλος H Hotels Collection ξεκίνησε με το Rodos Princess Beach Resort & Spa, το 1993. Σήμερα, έπειτα από τρεις δεκαετίες, ο όμιλος διατηρεί περισσότερες από 8.000 κλίνες και απασχολεί πάνω από 1.700 εργαζόμενους. 

Η επέκταση στην Αθήνα ενισχύει τη δέσμευση του ομίλου για ανάπτυξη και παράλληλα παρουσιάζει νέες ευκαιρίες για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και οικονομική ανάπτυξη στην περιοχή, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο όμιλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση