Άγιοι Ανάργυροι: Δεμένος με ιμάντες σε κρεβάτι ο 39χρονος γυναικοκτόνος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 19:20 Άγιοι Ανάργυροι: Δεμένος με ιμάντες σε κρεβάτι ο 39χρονος γυναικοκτόνος

Στο Τζάνειο νοσοκομείο παραμένει ο δολοφόνος της 28χρονης, που έπεσε νεκρή από τις πολλαπλές μαχαιριές του έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, αρνούμενος να συνεργαστεί με τους γιατρούς, καθώς φέρεται να σπάει πράγματα στο δωμάτιό του.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, που μίλησε στο Mega, αποκάλυψε ο 39χρονος δείχνει ιδιαίτερα ανήσυχος και σπάει πράγματα στο δωμάτιο, ωστόσο οι γιατροί επιμένουν πως είναι καλά στην υγεία του.

«Είναι θλιβερό να ασχολείται όλο το κράτος επί 10 μέρες με ένα σκληρό δολοφόνο που έπρεπε να είναι στη φυλακή. Ενώ είναι καλά στην υγεία του, δείχνει ιδιαίτερα ανήσυχος. Πετάει τους ορούς, τον έχουν καθηλώσει με ιμάντες, όπως επιβάλει το πρωτόκολλο και ταυτόχρονα προσπαθεί να αποδείξει ότι έχει ψυχιατρικά προβλήματα».

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Γιαννάκος, ο 39χρονος με αυτή τη συμπεριφορά θέλει να καταλήξει σε ψυχιατρικό νοσοκομείο με ψυχιατρική γνωμάτευση, ενώ ήδη οι πρώτες γνωματεύσεις των ψυχιάτρων, οι οποίοι τον εξέτασαν μετά τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής, κάνουν λόγο για ένα χειριστικό άτομο.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Πηγή: Newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση